Iskustva naših kupaca koji su koristili propolis PDF Štampanje E-mail

Propolis kremu koju proizvodimo do sada smo preporučivali prijateljima za liječenje sljedećih oboljenja, gdje se primjena propolis kreme pokazala kao vrlo uspješna.

Mladalačke akne - Upotreba kreme za rješavanje problema sa aknama ima vrlo karakterističan tok. Nakon provog mazanja dolazi do burne reakcije. Nakon sljedećeg tretmana reakcija nije tako burna, a akne počinju da se povlače. Ono što je najbitnije, nakon uspješno završenog tretmana vraćanje akni se rijetko dešava.

Očne infekcije (ječmić) - Djevojčica od pet godina imala je stalne probleme sa infekcijom očiju poznatom kao ječmić. Preporučili smo propolis kremu. Nakon tretmana od nekoliko dana, ječmići se više nisu pojavili.

Upala sinusa - Nekoliko osoba sa problemom upale sinusa su koristili propolis kremu u liječenju. Propolis krema se ušmrče kroz nosnu šupljinu prije spavanja. Nakon nekoliko dana osobe su primjetile znatno olakšanje.

Iritacija i alergija kože - U više slučajeva propolis krema je pomogla da prestane svrab i crvenilo kože. Propolis krema odmah djeluje, i osoba osjeti olakšanje odmah nakon nanošenja kreme na kožu. Vrlo dobri rezultati postignuti su i kod tretmana beba starijih od godinu dana.